NOAHH | NOAHH ESTEC Noordwijk
The new entrance covering for ESTEC in Noordwijk (NL) is a light weight membrane roof supported bij a steel framed grid and only five columns. The entrance covering is designed in such a way that it provides a clear view to the nearby restaurant designed by Aldo van Eijck.
NOAHH, Network Oriented Architecture, Patrick Fransen, ESTEC, Noordwijk, entree
1059
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1059,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

ESTEC Entrance Covering, Noordwijk (NL)

About This Project

The new entrance covering for ESTEC in Noordwijk (NL) is a lightweight membrane roof supported by a steel framed grid and only five columns. The entrance covering is designed in such a way that it provides a clear view to the nearby restaurant designed by Aldo van Eijck. The design ‘as a cloud’ gives the ESTEC campus a stronger identity.

De nieuwe entreeluifel voor ESTEC in Noordwijk (NL) is een lichtgewicht membraandak ondersteund door een stalen frame en slechts vijf kolommen. De entreeluifel is zodanig ontworpen dat deze een duidelijk zicht laat op het nabijgelegen restaurant, ontworpen door Aldo van Eijck.

Het ontwerp – refererend naar een wolk – geeft de ESTEC-campus een herkenbaar gezicht en ondersteunt tevens haar identiteit.

Credits

Client

European Space Agency

Team

Patrick Fransen, Paul van Dijk (Studio Deep Blue), Mick Madder, Kristina Kosic

Illustrations

NOAHH, Katja Effting

Date
Category
Commerce & Industry
Tags
Built