NOAHH | Conservatory, Maarheeze (NL)
NOAHH = Network Oriented Architecture Patrick Fransen founded NOAHH in 2014.
NOAHH, Patrick Fransen, Network Oriented Architecture, Architectuur, Architecture, Amsterdam, AHH, school, theater, music centre, Herman Hertzberger, Hertzberger, Tivoli, Vredenburg, OCC, Onderwijs, Onderwijs en Cultuurcluster, Cultuur, Muziekpaleis, noahh.nl, TivoliVredenburg, education. New Education, network, netwerk, social interaction, knowledge, context, innovation, new identities, knowledge, rietveld prijs, mies van der rohe award, lieven de key penning,
17409
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17409,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Conservatory, Maarheeze (NL)

About This Project

In the wooded areas of Maarheeze (NL) this conservatory was designed as a house extension of a split level bungalow.

Nominated for the aesthetics award Noord Brabant 1997: “This conservatory can be considered as an enrichment of the house, a piece of applied art. The wonderful, expressive design is a bit unruly and can -despite its small size- not be understand at a glance.”

In het bosrijke buitengebied van Maarheeze is deze serre ontworpen aan een split level bungalow als een lichte tuinkamer.

Genomineerd voor de Welstandsprijs Noord Brabant 1997: “Deze serre mag als een verrijking van het huis worden gezien, een stukje toegepaste kunst. De wonderlijke, expressieve constructie heeft iets weerbarstigs en laat zich – ondanks de geringe afmetingen – niet in een oogopslag doorgronden.” 

Credits

Client
Family Van de Vegt

Address

Valkenlaan, Maarheeze

Total floor area
12 m2

by
Patrick Fransen

Date
Category
Workplace & Interior